GDPR

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

BEDR Břeclav, a.s, Komenského nábř. 3a, Břeclav  IČ 28260767  DIČ  CZ28260767 jakožto správce osobních údajů  tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení GDPR”), informuje, že zpracovává osobní údaje o subjektech údajů (host, objednatel, apod.) získané přímo od subjektu údajů či z rezervačních systémů (internetové rezervační portály apod.) k následujícím účelům :

 

a)    za účelem rezervování a zajištění pobytu identifikační údaje (jméno, příjmení, datum narození, státní občanství, číslo dokladu totožnosti, doba pobytu), které jsou vedeny v knize hostů a v informačním systému správce a v případě cizích státních příslušníku mohou být poskytnuty cizinecké policii; osobní údaje jsou zpracovávány po dobu stanovenou právními předpisy

b)    za účelem vystavování účetních a daňových dokladů při plnění zákonných povinností správce identifikační údaje (jméno, příjmení, datum narození, bydliště, sídlo, IČ, DIČ), které jsou vedeny v informačním systému správce. Osobní údaje jsou zpracovávány pouze správcem po dobu stanovenou právními předpisy

c)    za účelem ochrany majetku správce a bezpečí osob obrazový záznam z kamerového systému, který je veden v informačním systému správce; osobní údaje jsou zpracovávány pouze správcem po dobu nezbytně nutnou stanovenou Úřadem pro ochranu osobních údajů.

 

Poučení subjektu údajů:

Subjekt údajů má právo požadovat od správce informaci o to, jaké osobní údaje jsou o něm zpracovány, přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením. Správce na konkrétní požadavek odpoví do 2 týdnů od podání žádosti.

 

Kontaktní údaje: hotelimos@hotelimos.cz

Adresa
Komenského nábřeží 3125/3a
690 02 Břeclav
Sleduj nás
Volejte
+420 519 326 118
Pište
hotelimos@hotelimos.cz